Namgis | Congres 2020
Antropologie, anthropology, namgis, kwakiutl, congres, uva, university of amsterdam, universiteit van amsterdam, studievereniging kwakiutl, study association kwakiutl, namgis congres, antropologisch congres
14431
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14431,edgt-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_area_uncovered_from_content,grid_1200,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Namgis Congres 2020

De afgelopen maanden is de congrescommissie hard bezig geweest om het jaarlijkse Namgis congres voor jullie te organiseren.
2020 is het jaar dat er in Nederland 75 jaar vrede is. Daarom is er dit jaar gekozen voor het thema ‘Herdenken’, gerelateerd aan de Tweede Wereldoorlog. We zullen het onderwerp bekijken vanuit verschillende perspectieven, onder andere antropologisch en psychologisch. Ook zullen we verhalen uit de oorlog naar voren brengen.
Het antropologische Namgis Congres “75 jaar na 45 – Herdenking: Verhalen en Rituelen” zal plaatsvinden op 24 april vanaf 11:00 in ons vertrouwde Perdu.
We hopen met ons congres jullie perceptie van het begrip herdenken te verbreden en in dit jubileumjaar van vrede samen met jullie terug te kijken naar de tijden toen dit anders was.
Houd de website in de gaten voor meer informatie, zoals de aankondiging van de sprekers, en de inschrijvingen. Kaarten zijn gratis verkrijgbaar!
We zien jullie graag op 24 april in Perdu.

Sponsoren 2020

 

 ANCA – Amsterdams Netwerk Cultureel Antropologen